5 Ring Styling Tips

Att bära ringar är inte något exklusivt för kändisar och stilikoner. Att bära ringar och andra smycken kan faktiskt få dig att se elit ut och känna sig säker oavsett din nuvarande stilfilosofi. 

Ändå, om du är ny på att bära ringar eller smycken så förstår vi det. Idag kommer vi att visa dig några tips som hjälper dig att börja bära mördarringar och styla dem med elegans. Även för proffs som bär ringar har vi en unik insikt i hur du kan förbättra ditt spel. 

Innan vi börjar, låt oss titta på varför det kan gynna dig att bära ringar. Sedan kommer vi att utforska hur du kan ta dina smycken till nästa nivå med några enkla tips för att bära ringar.

Varför bära ringar?

Vi införlivar ofta modet från de som omger oss i våra kläder. Du kanske bär ett visst märke av sneakers eftersom det är vad dina bröder bär, eller så kanske du väljer en viss frisyr eftersom den är populär bland dina vänner.

Ibland kan denna påverkan vara positiv. Till exempel kan du ha en trendsättande vän som har introducerat dig för olika typer av smycken. Å andra sidan, om de runt omkring dig inte ofta bär ringar, kedjor eller andra smycken, kanske du undrar varför det är något att överväga att bära smycken. 

Låt oss titta på några anledningar till att införliva ringar i din stil:

Ringar knyter ihop din look

Kanske är du någon som redan känner dig bekväm med att bära kedjor och halsband. Om så är fallet, uppskattar du förmodligen hur de bidrar med personlighet till dina kläder för att hjälpa dig att se mer sammansatt och uttrycksfull ut.

Genom att lägga till ringar till din smyckessamling kan du maximera din stilpresentation samtidigt som du estetiskt balanserar din passform och knyter ihop ditt dropp.

De gör ett gediget första intryck

Handslag, vinkar, knytnävsstötar och fredstecken är alla vanliga hälsningsgester i västerländsk kultur. När du träffar någon för första gången kommer du sannolikt att presentera dig själv med en av dessa hälsningar, och uppmärksamma dina händer tillfälligt.

När du bär ringar kan andra inte låta bli att lägga märke till din stil direkt eller subliminalt. Från första handslaget kommer de du möter att känna igen att du är någon som lägger stor vikt vid ditt utseende och ditt uttryck.

Första intrycket? Betrakta det som låst.

Fem Ring Styling Tips

Nu när du vet varför ringar kan ge mervärde till din look, låt oss prata om hur man behärskar ringstyling. I slutändan får du välja hur du bär dina smycken, men vi har några idéer som hjälper dig om du ritar ett tomt. 

Ta en titt och testa några yips om du vill. Sedan kommer vi att presentera dig för CRAFTD-ringarna som kan uppgradera dina smycken.

Tänk på din personlighet

Tänk på din personlighet innan du köper ringar. Vilken typ av intryck vill du göra på världen? Om din attityd är djärv och självsäker, försök att lägga till signetringar och djärva smycken i din samling.

Å andra sidan, om din essens är mer dämpad, kanske du investerar i flera vardagliga band som kan lägga till en liten uppgradering till ditt övergripande utseende.

Fånga Vibe

Innan du tar på dig en djärv statementring eller ett vardagsband är det klokt att ta ett steg tillbaka. Försök att utvärdera hela ditt utseende från fågelperspektiv. Går du för en avslappnad streetwear-känsla, eller gör du dig redo för ett formellt evenemang?

Tänk på tillfället och utvärdera hela din passform, inklusive hår och skor. Lägg sedan till ringar för att accentuera magin som redan händer med ditt utseende.

Koordinera dina ringar

Efter att ha valt ut ringar som passar din personlighet och utseende är det dags att ordna dem. Istället för att sätta på dem på måfå, prova några olika kombinationer på flera fingrar för att hitta den ensemble som framhäver din passform bäst.

Begrunda din stilinspiration

Ibland är det bästa sättet att hitta ny inspiration för dina smycken att leta efter ikoner och kändisar. Till exempel har den moderna popkungen Harry Styles gjort det till en vana att bära flera ringar på varje hand. Rappare som Offset och Drake har också varit kända för att ha iögonfallande diamantringar på båda händerna. 

Genom att hålla kontakten med dessa kändisstilar kan du hålla koll på smycketrender och hålla ditt utseende lika skarpt som någonsin.

Mixa och matcha dina metaller

Ett sätt att trappa upp din stil är att investera i silver och Guldjuveler. Att göra detta kan tillåta dig att sporta ett helt silver och helt guld utseende om du vill samtidigt som du kan mixa och matcha om du vill. 

Tillbaka till blogg