BETALNING

Vilka betalningsmetoder finns det?

Vi accepterar följande betalningsmetoder: Mastercard, Visa, Maestro, Klarna och Paypal.

Kan jag betala med faktura?

JA. faktura betalning sker vi Klarna. Det är 30 dagars betalningsvilkor. Alternativet kommer att visas vid utcheckningsproccessen.

Tappat bort faktura?

Ifall du skulle tappa bort din faktura från klarna ska du direkt ta kontakt med klarna. På grund av säkerhetsskäl kan vi inte få tag på din personliga information och kan inte skicka en ny faktura till dig.

När kommer jag att bli debiterad?

När vi har mottagit din oder och skickat en orderbekräftelse till dig. Du debiteras 1-2 dagar efter. Detta kan bero på vilken betalnings metod du valt. 

Beställ dubbelt?

Ifall du råkat beställa dubbelt ska du kontakta oss så vi kan hjälpa dig med att avboka odern. Du kan mejla oss på Sharpstylemen@gmail.com

Vi värderar dina personliga uppgifter

För att kunna handla hos oss måste man uppge sitt namn, adress, och epost. Denna information kommer att endast användas för att kunna skicka din beställning till rätt adress och orderbekräftelse.  Notera att vi aldrig kommer att ge ut din information till 3:e part. Vi kommer aldrig att skicka oönskade mail dig, Såvida du inte signerar upp för vårat nyhetsbrev. I vårt system sparas endast ditt namn, adress och epostadress för bokföringssyften.